کفیر برای اولین بار در قفقاز تولید شد . اسم آن ترکی است که از « کف » به معنای سرخوشی و شادی گرفته شده یعنی نوشیدنی نشاط آور که در ابتدا مثل سایر فرآورده های شیری به طور سنتی تولید می شد ، اما امروزه این محصول به دلیل دارا بودن خواص ویژه به طور صنعتی تهیه می شود .
کفیر فرآورده ای تخمیری است که تا حدودی به ماست شباهت دارد . با توجه به اینکه در هر فرآورده تخمیری از باکتری های لاکتیک و مخمرها استفاده می شود و با پیشرفت علم ، خواص ویژه محصولات تخمیری ثابت شده و همچنین به دلیل اینکه کفیر تا حدودی برای مردم ناشناخته است ، بنابراین اخیراً این محصول مورد توجه ویژه ای قرار گرفته است .
کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین کا است که برای اولین بار بیش از2000سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.ساکنین این سرزمین به زندگی سالم و عمر طولانی شهرت داشته و سلامت و طول عمر انان را به استفاده از این دانه های سحرامیز نسبت می دهند. کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو میباشد.نوشیدنی ناری از ترکیب با کیفیت ترین شیر،باکتری و مخمر کفیر تولید می شود.
ارزش تغذیه ای کفیر
چون کفیر از فرآورده های شیری می باشد ، بنابراین ارزش تغذیه ای شیر را داراست و به دلیل وجود باکتری و مخمر لاکتیک خواص درمانی زیادی را شامل می شود .
مواد تشکیلدهنده دوغ کفیر کاله چیست؟
شیر پاستوریزه 2 درصد چربی – نمک تصفیه شده – استارتر های کفیر – استارتر پروبیوتیک و آب آشامیدنی تصفیه شده
- ۹۶/۰۴/۲۹